Sappig

Na Zoetermeer jaren van de ALLERGEKSTE feestjes te hebben voorzien, slaan Firstnoise & LTM Events de handen in één. De aankomende tijd mogen wij jullie blij maken met ELKE WEEK een top feest. Sappig zal jullie laten smeken dat het vrijdag is. Eigenlijk vanzelfsprekend, maar van deze samenwerking kan je alleen het allerbeste verwachten. Sappig zal nóg dikker, nóg gekker en nóg drukker worden dan Knalfuif, Madhouse of Huisfeest. Kom langs en laat je verrassen door deze sappige avond.

Go Bananas

Ter ere van de banaan gaan wij in Spetters Zoetermeer omtoveren tot een bananenparadijs. Sappig zal dit thema tot een next level tillen. Wat kan je verwachten? Mensen in banenenpakken, een Wet T-shirt contest & natuurlijk de leukste party peepz van Zoetermeer & omstreken. niks is te gek bij SAPPIG!

Los American College Party

Bierslangen, Red Cups, Beerpong, College girls, en American Football spelers, dit zie je allemaal voorbij komen bij LOS: American College Party. Om dit allemaal af te maken hebben wij een killer van een line-up

LA VIDA LOCA

Bij La Vida Loca vieren wij het gekke leven en bij de eerste editie was werkelijk niets te gek. Er vlogen de sombrero's door de zaal, scheurden mensen uit hun panty's en werd er gedanst als een malle!!

Huisfeest

Huisfeesten staan bekend om hun gezellige sfeer, heerlijke muziek en gebeurtenissen waar iedereen nog lang over napraat. Omdat deze omschrijving ook volledig voldoet aan een avondje spetters en voor velen spetters als een soort tweede huis is, besloten wij om het nieuwe feest van ons HUISFEEST te noemen!!