Living The Moment”

Dit is de filosofie waarmee alles wat wij doen begint.

Hoe zorgen wij ervoor dat mensen weer in het nu kunnen zijn, in plaats van dat de gedachten constant afdwalen naar de toekomst, of blijven hangen in het verleden? Elk evenement dat wij organiseren wordt opgezet met het doel om mensen zo een toffe beleving te geven, dat zij helemaal door het moment opgenomen worden en even niet meer hoeven te denken aan alles wat er om hen heen gebeurt.

Sinds 2015 zijn wij elke dag bezig om de wereld met deze gedachte een stukje mooier te maken en we hopen dat je deel uit wilt maken van deze movement!

Erik de Groot
Co-Founder
Tel.: 06-53546787 erik@ltmevents.nl
Dylan van Vliet
Co-Founder
Tel.: 06-54398593 dylan@ltmevents.nl
Yannick Boumans
Event manager
Tel.: 0681464666 info@nickaverton.con
Jordin van Delden
Webdesigner
Tel.: 0611731361 Info@jd-webdesign.nl www.jd-webdesign.nl

Duurzaamheid

Bij LTM Events proberen wij zoveel mogelijk verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid. Zo maken wij bij de aankleding van onze concepten gebruik van gerecyclede en duurzame materialen: oude touwen, gebruikte legernetten, houten pallets. Daarnaast proberen wij onze feestgangers altijd richting onze online kaartverkoop te sturen, waardoor wij het gebruik van papieren tickets aanzienlijk kunnen reduceren.

Onze grootste uitdagingen liggen momenteel in het verduurzamen van de gehele concepten. Zo willen wij in de toekomst zorgen dat alle elektriciteit die nodig is om een feest te organiseren afkomstig is van een hernieuwbare bron en onze afvalstromen reduceren tot nul. Daarnaast willen wij ook onze feestgangers bewust maken van het belang van duurzaamheid, maar daar is tussen al het feestgedruis tot nu toe nog niet veel van gekomen 😉

Wil jij ons helpen bij deze uitdagingen, of heb je vragen, neem dan gerust contact op met ons via de contactpagina!